Omat koirat

FI MVA JV-09
HONEY-POTS FINE MEMORY
"Karkki"

Karkki on pikkuinen villikko, eläväinen ja ehtii joka paikkaan - oikea tättähäärä. Temperamenttia ja rohkeutta löytyy pienestä koosta huolimatta ainakin yhden rotikan verran. Karkki on laumamme hälyyttäjä. Pienikin kolahdus ulko-oven suunnalla tai ajattelemattomasti lausuttu sana, jossa mainitaan jotain tulemisesta tai kuka, saa aikaan haukkuryntäyksen eteiseen. Ja koko muu lauma tietysti säestää.

Karkki KoiraNet-tietokannassa

JESSIKA FOON CHARMANDER
"Jessika"

Jessika tuli meille Tsekistä, Vysoke Mytosta lokakuussa 2010. Jessika on upean ruby-uroksen Tibama´s Dancing on the Rainbown ja kauniin bläkkäri-nartun Francis Foon Charmanderin jälkeläinen. Neitokainen kotiutui Suomeen hyvin ja muut koiramme hyväksyivät sen perheenjäseneksi ilman sen suurempia mutinoita. Jessika on sisällä rauhallinen "kuningatar", mutta lenkille lähtö saa senkin innostumaan.

Jessika KoiraNet-tietokannassa

OORBELLEN MICHELLE
"Neve"

Neve on hyvin vilkas kooikerhondje-neitokainen. Kooltaan se jäi pikkuruiseksi, mutta sydän sillä on paikallaan ja luonne mitä lempein. Neve on aina valmiina toimintaan ja seuraa mammaa kuin varjo joka paikkaan. Meillä syntyville pennuille Neve on luotettava ja innokas hoitaja sekä leikittäjä ja se sietää pennuilta ihan mitä tahansa.

Neve KoiraNet-tietokannassa

TAZILLAH YARAH

"Maysa"

Maysa - salukineitonen liittyi joukkoomme 1.8.2017. Kasvattajan Satu Hyvärisen sanoin: "Salukia tulee aina kunnioittaa ja arvostaa sitä elävänä, tuntevana ja älykkäänä olentona, erilaisena kuin ihminen, mutta ei milloinkaan huonompana. Saluki on maailman vanhin koirarotu. Sitä ei ole vaikea uskoa katsoessaan sen ylvästä, omanarvontuntoista ja viehätysvoimaista olemusta. Saluki on ylpeä, kissamainen koira, joita paimentolaiset aikoinaan kieltäytyivätkin sanomasta koiraksi. Saluki on saluki, "El Hor", jalo. Sen vuosituhantinen historia arabien metsästyskoirana ja arvostettuna seuralaisena antaa edelleenkin leimansa jokaiseen nykypäivän salukiin, eikä sitä tule kohdella palveluskoiran tavoin."


Sijoituksessa

WILPERIINAN JUSTIINA
"Sohvi"

Sohvi asuu tyttäreni Tiian perheessä Saimaanharjulla.

Sohvi KoiraNet-tietokannassa

WILPERIINAN LOUNATUULI
"Louna"

Louna asuu Lemillä Kaarina ja Anna Ellosen luona.

Louna KoiraNet-tietokannassa

Muut laumamme jäsenet

VISAKOIVUN CERIDWEN
"Ceri"

Cerissä on tietynlaista iän tuomaa arvokkuutta ja Ceri on rauhallinen, mutta reipas ”mummokoira”. Ceri tulee ihan kaikkien, eläinten sekä ihmisten kanssa toimeen. Ceri saikin kaverikseen pienen bläkkäritytön Mindyn ja sietää pennulta kaiken korvien repimisestä häntäkarvojen kiskomiseen. Kuitenkaan ruokakupille tai Dentastix-apajille kaverilla ei ole asiaa. Ceri nauttii kaupunkielämästä, mutta onneksi läheltä löytyy lenkkimaastoja myös luonnon helmasta. Ceri on tuonut emännälleen hurjasti iloa, onnea, rakkautta, naurun pyrskähdyksiä ja lohdullista läsnäoloa.

Ceri asuu tyttäreni Annan luona Lappeenrannassa.

Ceri KoiraNet-tietokannassa

WILPERIINAN KAMOMILLA
"Mindy"

Mindy asuu tyttäreni Annan luona Lappeenrannassa.

Mindy KoiraNet-tietokannassa

WILPERIINAN FERNANDINE
"Tinka"

Tinka on iloinen ja lempeä cavalierneiti. Tinkan koiramaisia lempipuuhia ovat kainalossa köllöttely ja metsälenkit ihania metsäneläinten hajuja nuuhkien. Ja silloin, kun ehditään muilta arjen kiireiltä tokokentälle, Tinkan koko pieni olemus on aivan intoa täynnä. Tinkan omakeksimä hyvin tärkeä vastuualue kotona on muun perheen suojelu televisiossa näkyviä uhkia vastaan: aina, jos kuvassa vaan vilahtaakin jokin muoto, jonka voi tulkita epäilyttäväksi tunkeilijaksi, aloittaa Tinka hurjan pelotteluhaukun, jotta vaarallinen hiippari tajuaisi pysyä poissa..

Tinka on tyttäreni Jutan koira ja asuu perheensä kanssa Kangasniemellä.

Tinka KoiraNet-tietokannassa

STRONGLINE'S ÅNLY ONE
"Unna"

Labradorinnoutaja Unna on ryminällä lunastanut paikkansa pikkukoirien laumassa. Unnan ykkösintohimona on noutaminen, ja siinä hommassa sillä riittääkin motivaatiota niin paljon, ettei palkinnoksi tarvitse miettiä itse tekemisen lisäksi mitään sen kummempaa. Paitsi kokoa ja innokkuutta, tähän pieneen suureen koiraan mahtuu myös aimo annos tottelevaisuutta – Unnan palvelualttiuden rinnalla kuuliainen Tinkakin vaikuttaa kurittomalta pikkukoiralta. :)

Unna on tyttäreni Jutan koira ja asuu Kangasniemellä.

Unna KoiraNet-tietokannassa