Omat koirat

FI MVA JV-09
HONEY-POTS FINE MEMORY
"Karkki"

Karkki on pikkuinen villikko, eläväinen ja ehtii joka paikkaan - oikea tättähäärä. Temperamenttia ja rohkeutta löytyy pienestä koosta huolimatta ainakin yhden rotikan verran. Karkki on laumamme hälyyttäjä. Pienikin kolahdus ulko-oven suunnalla tai ajattelemattomasti lausuttu sana, jossa mainitaan jotain tulemisesta tai kuka, saa aikaan haukkuryntäyksen eteiseen. Ja koko muu lauma tietysti säestää.

Karkki KoiraNet-tietokannassa

JESSIKA FOON CHARMANDER
"Jessika"

Jessika tuli meille Tsekistä, Vysoke Mytosta lokakuussa 2010. Jessika on upean ruby-uroksen Tibama´s Dancing on the Rainbown ja kauniin bläkkäri-nartun Francis Foon Charmanderin jälkeläinen. Neitokainen kotiutui Suomeen hyvin ja muut koiramme hyväksyivät sen perheenjäseneksi ilman sen suurempia mutinoita. Jessika on sisällä rauhallinen "kuningatar", mutta lenkille lähtö saa senkin innostumaan.

Jessika KoiraNet-tietokannassa

OORBELLEN MICHELLE
"Neve"

Neve on hyvin vilkas kooikerhondje-neitokainen. Kooltaan se jäi pikkuruiseksi, mutta sydän sillä on paikallaan ja luonne mitä lempein. Neve on aina valmiina toimintaan ja seuraa mammaa kuin varjo joka paikkaan. Meillä syntyville pennuille Neve on luotettava ja innokas hoitaja sekä leikittäjä ja se sietää pennuilta ihan mitä tahansa.

Neve KoiraNet-tietokannassa

JARAMBO XENJA

"Senni"


Senni-phalene tuli meille sijoitukseen Susanna Pohjasniemeltä. Ensivaikutelma pikkutytöstä on oikein hyvä, hän on rohkea ja luottavainen, uudet asiat kohdataan reippaasti. Senni on sopeutunut meidän sekalaiseen laumaamme hyvin ja hänet on hyväksytty joukkoon mukisematta. Toivotaan mukavia tulevia vuosia yhdessä yhteistyössä Susannan kanssa!

Sijoituksessa

WILPERIINAN NIISKUNEITI
"Telma"

Telma asuu Lemillä Kaarina ja Anna Ellosen luona äitinsä Lounan (Wilperiinan Lounatuuli) kaverina.


Muut laumamme jäsenet

WILPERIINAN JUSTIINA

"Sohvi"

Sohvi on tyttärentyttäreni Lotan reipas kaveri. Sohvin myötä Lotta on oppinut paljon koiran hoitamisesta ja eläimestä huolehtimisesta. Yhdessä parivaljakko on käynyt monet mätsärit ja oikeat näyttelyt ja Lotta on opettanut Sohville kaikenlaisia hyödyllisiä ja vähemmän hyödyllisiä temppuja. Sohvi palvoo pientä emäntäänsä!

WILPERIINAN KAMOMILLA
"Mindy"

Mindy sai elää kolme ensimmäistä vuottaan cavalieri Cerin kaverina ja Ceri onkin opettanut sille kaiken tärkeän koirana olemisessa. Cerin kuoltua marraskuussa 2019 Mindy jäi täyttämään sen jättämiä suuria saappaita. Nyt Mindy seuraa emäntäänsä Annaa kuin varjo ja hoitaa tarmokkaasti Villa Annan pihavahdin virkaa.

Mindy KoiraNet-tietokannassa

WILPERIINAN FERNANDINE
"Tinka"

Tinka on iloinen ja lempeä cavalierneiti. Tinkan koiramaisia lempipuuhia ovat kainalossa köllöttely ja metsälenkit ihania metsäneläinten hajuja nuuhkien. Ja silloin, kun ehditään muilta arjen kiireiltä tokokentälle, Tinkan koko pieni olemus on aivan intoa täynnä. Tinkan omakeksimä hyvin tärkeä vastuualue kotona on muun perheen suojelu televisiossa näkyviä uhkia vastaan: aina, jos kuvassa vaan vilahtaakin jokin muoto, jonka voi tulkita epäilyttäväksi tunkeilijaksi, aloittaa Tinka hurjan pelotteluhaukun, jotta vaarallinen hiippari tajuaisi pysyä poissa..

Tinka on tyttäreni Jutan koira ja asuu perheensä kanssa Kangasniemellä.

Tinka KoiraNet-tietokannassa

STRONGLINE'S ÅNLY ONE
"Unna"

Labradorinnoutaja Unna on ryminällä lunastanut paikkansa pikkukoirien laumassa. Unnan ykkösintohimona on noutaminen, ja siinä hommassa sillä riittääkin motivaatiota niin paljon, ettei palkinnoksi tarvitse miettiä itse tekemisen lisäksi mitään sen kummempaa. Paitsi kokoa ja innokkuutta, tähän pieneen suureen koiraan mahtuu myös aimo annos tottelevaisuutta – Unnan palvelualttiuden rinnalla kuuliainen Tinkakin vaikuttaa kurittomalta pikkukoiralta. :)

Unna on tyttäreni Jutan koira ja asuu Kangasniemellä.

Unna KoiraNet-tietokannassa